Geverifieerde verhuurder

Appartement Breda

Haagweg (4814GA)

Per direct beschikbaar

€ 1.850 p/m

128m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruim en aantrekkelijk benedenappartement met zonnige achtertuin op het zuiden. Volledig gerenoveerd in 2019 met behoud van authentieke details zoals glas-in-lood, paneeldeuren en hoge plafonds. Moderne keuken en badkamer, 2 slaapkamers, serre/eetkamer, ruime woonkamer, tuin met grote schuur en voldoende parkeergelegenheid.

Ligging dicht bij het stadscentrum met winkels, restaurants en bars op loopafstand. Treinstation en bushalte in de buurt. Uitstekende verbindingen naar snelwegen (A16, A27, A58 en A59). In de buurt van het mooie Dr. Jan Ingen Houszplein.

Bouwjaar 1923 met hoge plafonds en originele paneeldeuren. Volledig gerenoveerd in 2019 met hoogwaardige materialen en dubbele beglazing. Geïsoleerde muren en vloeren. Hoogrendementsketel met slimme thermostaat uit 2019.

Benedenverdieping: entree/hal, kelderruimte, toilet, keuken, ruime woonkamer, serre/eetkamer, slaapkamer/kantoor met toegang tot de tuin.

Diepe tuin (14.5 m diep) met grote schuur/werkplaats. Eerste verdieping: overloop, 2e slaapkamer, badkamer en aparte berging. Lichte slaapkamer met uitzicht op de tuin. Badkamer met meubilair, regendouche en toilet. Aparte cv-ruimte met wasmachine- en drogeraansluiting.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.850 per maand

Oppervlakte

128m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Haagweg
  • 4814GA
  • Breda

Vergelijkbaar aanbod