Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag

Koekangestraat (2541PV)

Per direct beschikbaar

€ 1.075 p/m

45m²

2 kamers

Omschrijving

Vanwege een enorme belangstelling is het niet meer mogelijk om op dit object te reageren. Uit alle reacties die tot op heden zijn ontvangen wordt een selectie gemaakt met personen die in aanmerking komen om de woning te bezichtigen. Zij ontvangen bericht vanuit onze kant. Er zijn honderden reacties ontvangen. Helaas is het niet mogelijk iedereen te beantwoorden. Onze excuses hiervoor.

HUURPRIJS € 1.075,- PER MAAND.

Onlangs gerenoveerd tweekamer appartement. Beschikbaar voor onbepaalde tijd met een minimale termijn van 1 jaar. Gelegen op de bovenste (derde) verdieping van een kleinschalig complex met een zeer grote (25 m2) berging in het souterrain. De woning is ideaal gelegen, nabij winkelcentrum Leyweg met legio winkels voor alle dagelijkse benodigdheden (o.a. JUMBO, HEMA, Blokker, Kruidvat, Intertoys, ING-bank en anderen). Met de nabijgelegen tramhalte is er een rechtstreekse tramverbinding (lijn 9) in 35 minuten naar Den Haag Centraal.

Via de centrale entree en het trappenhuis bereiken we de derde verdieping. Dit trappenhuis wordt slechts gedeeld met 5 andere woningen. Binnendoor entree naar de woning.

Gang met links een ruime meterkast met opbergmogelijkheden. Voorts een slaapkamer van 11 m2 en separaat een toiletruimte. Woonkamer met inbouwkast waarin tevens de CV-ketel is geplaatst. Aparte keuken, zowel bereikbaar vanuit de gang, als vanuit de woonkamer.

Keuken met eenvoudig recht opgesteld wit keukenblok, bestaande uit drie onderkasten en drie bovenkasten. Vanuit de keuken toegang tot de badkamer met douchecabine, wastafel en aansluiting voor een wasmachine. Vanuit de keuken tevens toegang tot het zonnige balkon, gesitueerd op het westen.

De woning is in de afgelopen periode gerenoveerd en gemoderniseerd. De vloer is afgewerkt met een V-groef laminaatvloer. Wanden zijn v.v. glad stukadoorswerk. Om in aanmerking te komen gelden geen harde inkomenseisen, maar inzicht in uw inkomensgegevens (zoals een werkgeversverklaring en het overleggen van 2 loonstroken) is voor de verhuurder wel één van de eisen voor definitieve toewijzing.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.075 per maand

Oppervlakte

45m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Koekangestraat
  • 2541PV
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod