Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag

Groot Hertoginnelaan (2517ED)

Per direct beschikbaar

€ 1.750 p/m

78m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te koop en te huur

Statig 3-slaapkamer appartement gelegen op de meest elegante verdieping van een voormalig herenhuis aan de brede Groot Hertoginnelaan. Dit karakteristieke appartement bevindt zich op de eerste verdieping en heeft ongeveer 78 m² aan leefruimte, verdeeld over ruime kamers en suite met ornamentale plafonds, een suite aan de voorkant die als slaapkamer kan worden gebruikt, een ruime woonkamer met open keuken en achterbalkon, moderne sanitaire voorzieningen en een tweede slaapkamer rustig gelegen aan de achterkant.

Dit stijlvolle appartement is gelegen op een absoluut toplocatie in het hart van Duinoord, vlak om de hoek van de charmante Reinkenstraat met een breed scala aan winkels, intieme eetgelegenheden, speciaalzaken en delicatessen. Bovendien is deze uitzonderlijke woning strategisch gelegen ten opzichte van de winkelstraat "de Fred", het stadscentrum, internationale organisaties, het strand van Scheveningen, (internationale) scholen en het openbaar vervoer.

Dankzij de geïmplementeerde energiezuinige voorzieningen heeft deze woning een gunstig energielabel A.

Indeling:
Gedeelde entree op de begane grond, trap naar de 1e verdieping, entree naar het appartement. Ruime woonkamers en suite met ingebouwde kasten, schuifseparatie, prachtige hoge plafonds versierd met uitgebreide lijstwerk en prachtige klassieke schouwen. De glas-in-loodramen en de schuiframen onderaan zijn voorzien van tweede glas, waardoor er een onbelemmerd uitzicht is over de Groot Hertoginnelaan vanwege hun hoogte. De voorkant van de woonkamer wordt momenteel gebruikt als slaapkamer. De moderne open keuken bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van een hardstenen werkblad, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en magnetron. Openslaande deuren met dubbele beglazing leiden naar het balkon, dat van de avondzon geniet. Ingebouwde kast met de centrale verwarmingscombiketel uit 2023.
Toegang tot de rustig gelegen (2e) slaapkamer. Ruime tussenbadkamer met modern toilet, handdoekradiator, douche, modern badmeubel en wasmachineaansluiting. Het gehele appartement is voorzien van een lichtgekleurde laminaatvloer, behalve de sanitaire ruimtes.

Huur € 1.750,- per maand exclusief
Huurcontract met een maximum van 2 jaar
Per direct beschikbaar.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.750 per maand

Oppervlakte

78m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Groot Hertoginnelaan
  • 2517ED
  • Den Haag

Voorzieningen in de buurt

  • MCH Westeinde

    Treinstation - 1,8 km

  • Albert Heijn

    Supermarkt - 48m

  • Keraton Damai

    Restaurant - 5m

  • Keyfi Lounge

    Café - 16m

  • Het Nutshuis

    Bioscoop - 2,0 km

  • Galvanischool

    Universiteit - 57m

  • Da Costa School Christelijke Basis Speciaal Onderwijs

    Basisschool - 11m

  • Da Costaschool

    Middelbare school - 9m

  • Hagaziekenhuis Locatie Sportlaan

    Ziekenhuis - 1,1 km

  • Rotterdam The Hague Airport

    Vliegveld - 18,3 km

  • Planet Jump

    Toeristische attractie - 28m

Vergelijkbaar aanbod