Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag

Paul Gabriëlstraat (2596VJ)

Per direct beschikbaar

€ 2.000 p/m

130m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Niet beschikbaar voor studenten of woningdelers. Duplex appartement met 3 slaapkamers, 2 balkons en een studeerkamer in de prestigieuze wijk Benoordenhout. Gunstig gelegen tussen de zee en het stadscentrum, dichtbij (internationale) scholen en lokale winkels. Ook goed bereikbaar zijn diverse parken, het openbaar vervoer en snelwegen naar Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Indeling: Entree op straatniveau leidt naar een halletje en trap naar bovenverdiepingen. Eerste verdieping met gang, gastentoilet, lichte woon-/eetkamer met balkon, aparte keuken met inbouwapparatuur en studeerkamer. Tweede verdieping met gang, 3 ruime slaapkamers (1 met balkon) en badkamer met bad, douche en dubbele wastafel.

Dit heerlijke appartement is voorzien van vloeren, gordijnen en verlichting; ramen zijn dubbel glas. Let op: niet geschikt voor studenten of woningdelers. Huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.000 per maand

Oppervlakte

130m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Paul Gabriëlstraat
  • 2596VJ
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod