Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag

Noordeinde (2514GH)

Per direct beschikbaar

€ 2.150 p/m

104m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Spectaculair 3-kamer appartement van ongeveer 104m2 met 2 slaapkamers en een geweldig dakterras gelegen aan de autovrije zone van de Noordeinde, in de buurt van het Paleis van de Koning van Nederland! Het appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken, uitzicht op de winkelstraat, een spectaculair dakterras, nieuwe badkamer en twee slaapkamers. Het paleis Noordeinde van de Koning van Nederland met zijn prachtig aangelegde tuin ligt aan de Noordeinde. Het appartement is voorzien van laminaatvloeren en vele originele details.

Beschikbaar: per direct
Prijs: €2.150,00
Servicekosten: €25,00 per maand
Voorschot gas/water/elektriciteit: €150,00 per maand
Waarborgsom: €2.150,00

GEEN HUISVESTINGSVERGUNNING NODIG!

Parkeren met vergunning of u kunt een abonnement nemen bij een van de commerciële garages in de buurt. Geïnteresseerden moeten reageren via de website van Wolters Housing of Funda en bij aanvraag voor een bezichtiging hun telefoonnummer, e-mail, maandelijks inkomen en of ze huisdieren hebben vermelden. Bij het zoeken met een partner dienen dezelfde gegevens van de partner te worden verstrekt. Dit unieke pand moet zeker bezocht worden door liefhebbers van de stad.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.150 per maand

Oppervlakte

104m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Noordeinde
  • 2514GH
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod