Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag

Blois van Treslongstraat (2581VX)

Per direct beschikbaar

€ 2.700 p/m

104m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Een prachtig gelijkvloers appartement met energielabel C en een ruime achtertuin. Gelegen op loopafstand van de Frederik Hendriklaan & Aert van der Goesstraat, waar diverse restaurants, boetieks en winkels te vinden zijn. Verschillende internationale organisaties zijn gevestigd in de directe omgeving, net als de Duitse school, Franse school en Europese school. Het strand en de boulevard van Scheveningen en het stadscentrum van Den Haag zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Indeling:
Entree op de begane grond. Een ruime hal die toegang biedt tot alle kamers in het huis. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement. Via de originele ensuite deuren komt u in de eet- en keukenruimtes. Openslaande deuren bieden toegang tot de grote achtertuin. Achterin de groene achtertuin vindt u een gezellig zitgedeelte en een schuur om al uw tuingereedschap op te bergen.

De moderne keuken is volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur, zoals een oven, gasfornuis met afzuigkap, magnetron, vaatwasser en koelkast. In de keuken is een grote voorraadkast beschikbaar.

De hoofdslaapkamer, met uitzicht op de tuin, bevindt zich aan de achterzijde van het appartement. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel met laden. Een apart toilet is aanwezig en bereikbaar vanuit de gang.

De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en kan perfect dienen als studeerkamer of kinderkamer. Een aparte wasruimte is aanwezig en vanuit de gang zijn twee grote inbouwkasten toegankelijk.

Opmerkingen:
- Beschikbaar vanaf 1 juli
- Gemeubileerd
- Beschikbaar voor minimaal 12 maanden
- Beschikbaar voor maximaal 36 maanden
- 2 maanden borg
- Energielabel C
- Huurprijs is exclusief kosten voor nutsvoorzieningen, tv & internet
- Ruime achtertuin met een schuur
- Niet geschikt voor huisdieren.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.700 per maand

Oppervlakte

104m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Blois van Treslongstraat
  • 2581VX
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod