Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag

Van Loostraat (2582XA)

Per direct beschikbaar

€ 2.995 p/m

119m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Op een toplocatie in het populaire Statenkwartier in Den Haag bevindt zich een prachtig karakteristiek luxe dubbel bovenhuis van 119 m2. Gelegen om de hoek van de Frederik Hendriklaan, een authentiek stukje Den Haag met een internationaal karakter. 'De Fred', zoals de aantrekkelijke winkelstraat populair wordt genoemd, ligt in het hart van de zogenaamde Internationale Zone van het Statenkwartier, vlak bij de haven van Scheveningen. Op loopafstand van Europol, Internationaal Strafhof, OPCW, World Forum, veel ambassades, diverse (internationale) scholen en musea (Gemeentemuseum, Fotomuseum en Omniversum). Groene stadsparken zijn vlakbij, evenals verschillende doorgaande wegen. Op loopafstand van openbaar vervoer.
Het appartement is modern afgewerkt en volledig gerenoveerd met dubbele beglazing, houten vloeren, luxe vloerbedekking en zwarte marmeren schouwen. De woonkamer is heerlijk licht en geeft het gevoel van een moderne loft met toegang tot een ruim L-vormig zonneterras (16m2).

Indeling:
Entree op de begane grond met meterkast en garderobe. Trap naar de 1e verdieping:

Hal met eiken visgraat parketvloer met bies; berging met afvoeren, betegelde vloer en wanden waar ook de cv-ketel, wasmachine en droger zich bevinden. Moderne, betegelde toilet met fonteintje.

De moderne lichte keuken heeft een zwart composiet aanrechtblad in een L-vormige opstelling, een RVS spoelbak, vaatwasser, RVS gaskookplaat, afzuigkap, combi oven/magnetron, koel/vriescombinatie, originele voormalige schouw en een prachtige 'Portazul' betegelde vloer.

Aangrenzend aan de keuken bevindt zich een aantrekkelijke eet- of slaapkamer met een houten visgraatvloer en een ingebouwde afsluitbare berging. Hier is ook een 'Frans' balkon met openslaande deuren met uitzicht op een groene binnentuin.

De moderne, betegelde luxe badkamer heeft een dubbele wastafel, design regendouche, ligbad, inbouw dimbare verlichting, handdoekdroger, mechanische ventilatie en speakers.

De ruime hoofdslaapkamer heeft een marmeren schouw, een inloopkast met ingebouwde speakers en openslaande deuren naar een bijgewerkt authentiek en stijlvol balkon. Op deze verdieping is nog een slaapkamer.

Trap naar de 2e verdieping: hier bevindt zich de ruime loft-stijl woonkamer. Ook hier de eiken visgraat parketvloer en een marmeren schouw. Extra daglicht komt binnen via 3 dakramen. 2 dubbele deuren verlengen de woonkamer naar een groot L-vormig terras met de hele dag zon.

Details:

- Huurprijs € 2.995,00 excl. nutsvoorzieningen per maand
- Volledig gemeubileerd
- Beschikbaar per 1 juli
- Geen huisvestingsvergunning vereist
- Borg 2 maanden
- Energielabel.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.995 per maand

Oppervlakte

119m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Van Loostraat
  • 2582XA
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod