Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag

Mauritskade (2514HG)

Per direct beschikbaar

€ 2.385 p/m

85m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ervaar de ultieme luxe van wonen aan de Mauritskade met prachtig uitzicht op de historische gracht!

Dit volledig gerenoveerde appartement is gelegen in het levendige Voorhout in het historische centrum van Den Haag. Deze bruisende A-locatie ligt op loopafstand van de Denneweg en Frederikstraat met luxe boetieks, stijlvolle restaurants en trendy bars. Het levendige stadscentrum is ook vlakbij. Deze locatie heeft alles, met groene omgeving, sportfaciliteiten, openbaar vervoer, snelwegen en het strand van Scheveningen binnen handbereik.

Mauritskade 57 is een rijksmonument met een prachtige trap en kleurrijke glas-in-loodramen in de zijgevel. Dit mooie dubbele bovenhuis met 3 slaapkamers bevindt zich op de tweede en derde verdieping. Via de monumentale trap of de comfortabele lift bereik je gemakkelijk het appartement. Zodra je de deur naar het appartement opent, ervaar je meteen de lichte, luxe en aangename sfeer. De hoge plafonds, strakke afwerking van hoge kwaliteit en houten vloeren geven het appartement een eigentijdse en toch authentieke sfeer.

Indeling:
Vanuit de hal waar je per lift of via het trappenhuis aankomt, kom je in de ruime woonkamer. De woonkamer ligt aan de voorkant van het appartement en dankzij de prachtige hoge ramen is de woonkamer licht en gezellig. De luxe open keuken met diverse inbouwapparatuur bevindt zich in de woonkamer. Hier kun je genieten van een uniek uitzicht over de chique Mauritskade met statige gebouwen, veel groen en de pittoreske gracht.
De twee ruime slaapkamers, beide met een dakraam voor extra licht, bevinden zich op de tweede verdieping. Hier vind je ook de badkamer met inloopdouche, designradiator, wasmachineaansluiting en wastafel. Op elke verdieping is een apart toilet.

Details:
- Huur € 2.385,00 excl. per maand
- Beschikbaar vanaf 8 juli 2024
- Gestoffeerde oplevering
- Borg van twee maanden
- Huisdieren niet toegestaan
- Geen huisvestingsvergunning vereist

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.385 per maand

Oppervlakte

85m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Mauritskade
  • 2514HG
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod