Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag

Vondelstraat (2513EZ)

Per direct beschikbaar

€ 2.600 p/m

100m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig en bijzonder 4-kamer begane grond appartement van ongeveer 100 m² met een zeer ruime tuin gelegen in het Zeeheldenkwartier. Veel originele details zijn behouden gebleven, zoals hoge plafonds, schuifdeuren, glas-in-loodramen en paneeldeuren. De diepe, op het zuiden gelegen achtertuin van ongeveer 200 m² is vrij gelegen zonder uitzicht van achterburen.

Het appartement is in goede staat en beschikt over een woon-/eetkamer en suite, drie slaapkamers, goed onderhouden keuken en badkamer en een apart toilet. Er ligt een eiken visgraatparketvloer door het hele huis en er zijn twee zwarte marmeren schouwen geplaatst, waarvan één met werkende open haard.

De begane grond bevindt zich aan de Vondelstraat, op de grens tussen het populaire Zeeheldenkwartier en het stadscentrum. De unieke locatie zorgt ervoor dat alles op loopafstand van de woning te bereiken is. In de directe omgeving bevindt zich een zeer grote supermarkt en tal van lokale winkels, het stadscentrum van Den Haag en diverse leuke horecagelegenheden op de pleinen van het Zeeheldenkwartier. Openbaar vervoer heeft een halte in de straat met goede verbindingen naar het centrum.

Bijzonderheden:
- per direct beschikbaar;
- waarborgsom van 5200;
- woonoppervlakte ca. 100 m²;
- tuinoppervlakte ca. 200 m²;
- veel originele details zoals schuifdeuren, glas-in-lood en paneeldeuren;
- energielabel D.

De informatie in deze advertentie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Er kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken worden ontleend aan de inhoud van deze advertentie.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.600 per maand

Oppervlakte

100m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Vondelstraat
  • 2513EZ
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod