Foto appartement te huur in Den Haag - Zeesluisweg
Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag - Zeesluisweg

Per direct beschikbaar

€ 1.520 p/m

52m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

20 tweekamerappartementen beschikbaar met een oppervlakte van ongeveer 30m² tot 64m². Elk appartement is voorzien van een volledig uitgeruste keuken, badkamer en PVC-vloer. Toegankelijkheid is gegarandeerd met lifttoegang voor gelijkvloerse appartementen. Modern en comfortabel ingericht, met een A+/A++/A++ energielabel. Inclusief privéberging in het appartement en lockers voor surfplanken beschikbaar. Servicekosten van circa €35,- per maand zijn exclusief de huurprijs. Oplevering aan het eind van de zomer van 2024. Inkomen dient minimaal 3,5 keer de maandelijkse huur te zijn. Bezichtigingen zijn nog niet mogelijk, maar je kunt huren op basis van impressies en plattegronden.

Parkeergelegenheid bestaat uit privéparkeerplaatsen in de garage en gedeelde mobiliteit. Daarnaast is er een gezamenlijke fietsenstalling beschikbaar. DockSide biedt moderne en comfortabele woningen met prachtig uitzicht op de haven. Geschikt voor diverse doelgroepen, van starters tot gezinnen. Op slechts twee minuten van het strand, waar je van de zon en de zee kunt genieten. Nabij winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden in de haven, en makkelijke toegang tot Den Haag. Binnen tien minuten in het centrum met de tram, waar je kunt genieten van musea, theaters, concerten en andere culturele activiteiten.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.520 per maand

Oppervlakte

52m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Zeesluisweg
  • 2583DS
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod