Foto appartement te huur in Den Haag - Mgr. Nolenslaan
Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag - Mgr. Nolenslaan

Per direct beschikbaar

€ 2.850 p/m

85m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Modern en fraai gemeubileerd appartement aan de Monseigneur Nolenslaan 12-S in Den Haag, gelegen in het complex 'De Monseigneur'. Het appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur en aangrenzend een ruim balkon met uitzicht op mooie bomen. Er zijn twee slaapkamers van goed formaat en een moderne badkamer. Daarnaast is er een berging en parkeerplaats inbegrepen. Het complex ligt dicht bij het winkelcentrum en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op slechts twee kilometer van de Internationale School van Den Haag. Ideaal gelegen tussen de stad en het strand.
Indeling:
Begane grond: hal met videofoon, lift en trap naar de eerste verdieping. Interne hal leidt naar alle kamers. Woonkamer met open keuken. Beide slaapkamers zijn toegankelijk vanuit de hal. De badkamer heeft een douche en dubbele wastafel, het toilet is apart. Ook zijn er twee bergingen in het huis.
Bijzonderheden:
- Smaakvol gemeubileerd
- Twee ruime slaapkamers
- Mooi terras met uitzicht op bomen
Details:
- Huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen
- Minimale huurperiode is één jaar
- Borg vereist.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.850 per maand

Oppervlakte

85m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Mgr. Nolenslaan
  • 2555XZ
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod