Foto appartement te huur in Den Haag - Van Alkemadelaan
Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag - Van Alkemadelaan

Per direct beschikbaar

€ 3.000 p/m

120m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te huur: Prachtig 3-slaapkamer appartement op een toplocatie in Den Haag!

Adres: Van Alkemadelaan 1180, Den Haag
Prijs: €3000 per maand (inclusief servicekosten, exclusief gas/water/elektriciteit)
Per direct beschikbaar
Gemeubileerd

Dit appartement aan de Van Alkemadelaan in Den Haag biedt de perfecte combinatie van rust, natuur en nabijgelegen voorzieningen. Op slechts 5 minuten rijden vind je de levendige winkelstraat Gentsestraat, gevuld met charmante boetiekjes. Ook het strand is dichtbij: binnen enkele minuten wandel je naar zee, met de iconische Scheveningse Pier vlakbij.

Voor sportliefhebbers zijn er volop mogelijkheden op loopafstand. Op Klein Zwitserland kun je tennissen, roeien, hockeyen en sporten. Er is ook een manege in de buurt. Diverse internationale scholen bevinden zich in de directe omgeving. De wijk is groen en vredig, waardoor het een ideale plek is voor gezinnen en professionals.

Indeling van de woning
Je betreedt het gebouw via de centrale entree, waar je met de trap of lift de vierde verdieping bereikt, waar het appartement zich bevindt.

Bij binnenkomst kom je in een ruime hal met toegang tot het toilet links. De hal zelf is zeer groot en kan ook dienen als werkruimte met een bureau. Vanuit de hal heb je toegang tot de ruime woonkamer, drie slaapkamers en de badkamer.

De woonkamer is licht en luchtig dankzij de grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. De ruimte is verdeeld in een gezellig zitgedeelte en een eethoek, ideaal om te ontspannen of etentjes te organiseren. Vanuit de woonkamer heb je ook toegang tot het balkon, waar je van de frisse lucht kunt genieten.

De keuken is volledig uitgerust met alles wat een kookliefhebber nodig heeft. Het beschikt over een indrukwekkend 6-pits gasfornuis met dubbele oven en afzuigkap, een vaatwasser, koelkast en vriezer.

De badkamer biedt alle comfort die je nodig hebt, met een ligbad, inloopdouche en een wastafel met een natuurstenen wastafel.

Door het hele appartement ligt een prachtige visgraat parketvloer, wat de woning een luxe en warme sfeer geeft.

Garage
Op de begane grond bevindt zich een ruime garage van 26 m², die bij de huurprijs is inbegrepen. Perfect voor het parkeren van je auto of als extra opslagruimte.

Samenvatting

Ruim 3-slaapkamer appartement
Volledig gemeubileerd
Beschikbaar vanaf 1 oktober voor een maximale huurperiode van 24 maanden
Huurprijs: €3000 per maand, inclusief servicekosten, exclusief gas/water/elektriciteit

Inclusief een grote garage van 26 m²
Neem snel contact met ons op om een bezichtiging in te plannen en dit fantastische pand te ontdekken!

Kenmerken appartement

Prijs

€ 3.000 per maand

Oppervlakte

120m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Van Alkemadelaan
  • 2597BM
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod