Foto appartement te huur in Den Haag - Frederikstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag - Frederikstraat

Per direct beschikbaar

€ 3.250 p/m

149m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruim en charmant dubbel bovenhuis met een zonnig dakterras gelegen aan de gezellige Frederikstraat. Dit mooie pand beschikt over een open loft op de derde en tweede verdieping met twee slaapkamers, een gerenoveerde badkamer, en op de eerste verdieping een open keuken en woonkamer. Het pand heeft ook een privé parkeerplaats. In de Frederikstraat vind je een grote verscheidenheid aan winkels, restaurants en boetieks en vanaf hier loop je zo de stad in. Openbaar vervoer is dichtbij en uitvalswegen naar Amsterdam, Utrecht en Rotterdam zijn gemakkelijk te bereiken.

Indeling:
De entree is op straatniveau, met trappen naar de eerste verdieping. Openslaande deuren naar de lichte woonkamer met open haard en open keuken, een luxe keuken die volledig is uitgerust. Op de tweede verdieping is er een grote hoofdslaapkamer met inbouwkasten aan de voorkant, en een tweede kleinere slaapkamer aan de achterzijde. De volledig nieuwe badkamer heeft een luxueuze uitstraling en is voorzien van een bad, een grote inloopdouche, dubbele wastafel met grote spiegel en toilet. Op de derde verdieping is er een open loft met een keuken, wasmachine en droger. Openslaande deuren geven toegang tot het grote en zonnige dakterras.

Opmerkingen:
* Beschikbaar per 1 oktober
* Energielabel B
* 2 maanden borg
* Gestoffeerd
* Privé afgesloten parkeerplaats inbegrepen
* Huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen, TV & internet
* Luxe badkamer en keuken
* Open loft
* Houten vloeren in het hele pand
* Groot dakterras.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 3.250 per maand

Oppervlakte

149m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Frederikstraat
  • 2514LJ
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod