Geverifieerde verhuurder

Appartement Diemen

Jan Sluijtershof (1112ZE)

Per direct beschikbaar

€ 1.640 p/m

86m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Binnenkort start de verhuur van luxe appartementen in Holland Park, gelegen in Diemen-Zuid, grenzend aan Amsterdam. Deze woonwijk biedt moderne grachtenpanden, designappartementen en diverse winkels. De 46 appartementen in de woontoren, verdeeld over 15 verdiepingen, variëren in oppervlakte van 63m2 tot 112m2 en hebben 2, 3 of 4 kamers. De woningen zijn luxe afgewerkt met vloerverwarming, een complete keuken met inbouwapparatuur en hoogwaardige badkamer.

De ligging van Holland Park is ideaal, met nabijheid van openbaar vervoer waarmee je binnen tien minuten in hartje Amsterdam staat of naar natuurgebied Gaasperplas reist. Daarnaast biedt de wijk volop mogelijkheden voor een actieve levensstijl, met parken en natuur op korte afstand. Kortom, wonen in Holland Park betekent comfortabel en luxe wonen op een strategische locatie nabij Amsterdam.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.640 per maand

Oppervlakte

86m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Jan Sluijtershof
  • 1112ZE
  • Diemen

Vergelijkbaar aanbod