Geverifieerde verhuurder

Appartement Diemen

Jan Sluijtershof (1112ZE)

Per direct beschikbaar

€ 1.325 p/m

72m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Binnenkort start de verhuur van Holland Park via huurinhollandpark.nl. Direct grenzend aan Amsterdam, in Diemen-Zuid, biedt Holland Park moderne grachtenpanden, designappartementen en winkels. De luxe appartementen zijn ideaal gelegen voor wie dichtbij de hoofdstad wil wonen en toch van rust wil genieten. Met het openbaar vervoer vlakbij ben je binnen tien minuten in hartje Amsterdam of bij de Gaasperplas.

Het woonblok met 194 appartementen vormt de schakel tussen de gebouwen in Holland Park. Met 8 woonlagen en een binnentuin, ontworpen als polderlandschap en bovenop een parkeergarage, bieden alle woningen een eigen buitenruimte en uniek uitzicht. De luxe afgewerkte woningen hebben vloerverwarming, een complete keuken en een hoogwaardige badkamer.

Holland Park biedt de perfecte mix van stadse drukte en natuurlijke rust. Met het openbaar vervoer ben je zo in de stad, terwijl de metro je in vijf minuten naar natuurgebied Gaasperplas brengt. Of je fietst naar één van de parken in Diemen, ideaal voor een actieve levensstijl.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.325 per maand

Oppervlakte

72m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Jan Sluijtershof
  • 1112ZE
  • Diemen

Vergelijkbaar aanbod