Foto appartement te huur in Diemen - Jan Wolkerslaan
Geverifieerde verhuurder

Appartement Diemen - Jan Wolkerslaan

Per direct beschikbaar

€ 2.100 p/m

117m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig driekamerappartement nabij Bergwijkpark!

Dit prachtige driekamerappartement, ideaal gelegen bij Bergwijkpark, biedt gemakkelijke toegang tot diverse voorzieningen zoals supermarkten en eetgelegenheden. Het moderne en comfortabel ingerichte appartement is perfect voor een stel of een klein gezin.

Indeling en Voorzieningen:
Bij binnenkomst via de hal komt u in de ruime woon-/eetkamer die praktisch is ingericht. De moderne open keuken, voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur, scheidt het woongedeelte van het eetgedeelte. De keuken beschikt over een inductiekookplaat met afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en oven.

Woonkamer en Balkon:
De woonkamer heeft schuifdeuren die naar een groot balkon leiden, waar u kunt ontspannen en van de frisse lucht kunt genieten.

Slaapkamers en Badkamer:
Het appartement heeft twee slaapkamers. De kleinere slaapkamer is ideaal als thuiskantoor. De moderne badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafel en handdoekradiator. Daarnaast is er een apart toilet.

Bergruimte en Wasruimte:
Tot slot heeft het appartement een inpandige berging met aansluiting voor een wasmachine, voor extra gemak en opslagruimte.

Ligging en Omgeving:
Het appartementencomplex is gunstig gelegen met alle voorzieningen binnen handbereik. Op korte afstand vindt u diverse winkels, sportfaciliteiten, restaurants, cafés en scholen. Voor dagelijkse boodschappen kunt u de winkelcentra "Kruidenhof" en "Diemerplein" bezoeken, beide op loopafstand. Ook het Arena-gebied, met de Pathé-bioscoop, Ziggo Dome, AFAS Live en Johan Cruijff Arena, is vlakbij.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid is uitstekend. Station Diemen Zuid ligt op loopafstand en de snelwegen A1, A2 en A10 zijn gemakkelijk bereikbaar, waardoor het eenvoudig is om naar Amsterdam te reizen. Daarnaast zijn verschillende busverbindingen, zoals bus 44, 287 en 757, op loopafstand.

Toekomstige Ontwikkelingen:
In de nabije toekomst worden een kinderdagverblijf, een basisschool, drie speeltuinen en een park toegevoegd, met speelruimtes voor kinderen. Voor natuurliefhebbers en hardlopers is het nabijgelegen Diemerbos ideaal voor wandelingen en ontspanning.

Parkeren:
Holland Park is een gebied met weinig verkeer in Diemen met blauwe parkeerzones. Onder het complex bevindt zich een parkeergarage, waar minimaal één parkeerplaats verplicht is. De huurprijs van de parkeerplaats is niet inbegrepen in de huur.

Dit appartement biedt de perfecte combinatie van comfort, moderne voorzieningen en een uitstekende locatie nabij Bergwijkpark en diverse faciliteiten.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.100 per maand

Oppervlakte

117m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Jan Wolkerslaan
  • 1112ZH
  • Diemen

Vergelijkbaar aanbod