Foto appartement te huur in Groningen - Ceramstraat
Geverifieerde verhuurder

Foto appartement te huur in Groningen - Ceramstraat

Appartement Groningen - Ceramstraat

Per direct beschikbaar

€ 1.250 p/m

88m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Sfeervolle goed onderhouden ruime jaren ’30 benedenwoning met 3 slaapkamers, leuke tuin op het zuidwest en een berging. De woning is gunstig gelegen t.o.v. winkels, openbaar vervoer, UMCG, het Noorderplantsoen en het bruisende stadscentrum. Daarnaast is de ligging gunstig ten opzichte van de uitvalswegen en openbaar vervoer.

Goed om te weten:
- Waarborgsom 1 maand huur; - Huurder dient aantoonbaar vast inkomen te hebben; - Er zijn geen huisdieren toegestaan, uitsluitend na goedkeuring verhuurder. Wat dient u minimaal aan te leveren om in aanmerking te komen voor deze huurwoning:
1. uittreksel GBA (gemeentelijk basis administratie), 2. kopie legitimatiebewijzen, 3. kopie loonstrookjes. 4. Werkgeversverklaring .
Voordat deze huurwoning wordt toegewezen aan kandidaat huurders vindt er een screening plaats van het inkomen en solvabiliteit.
Verhuurder behoudt nadrukkelijk het recht voor de woonruimte niet te verhuren aan de beoogde huurder indien de uitkomsten van dit onderzoek niet naar wens van de verhuurder zijn.

Entree/hal, groepenkast, trapkast, 2 slaapkamers, trapopgang naar de 1e verdieping.
Royale woonkamer met suite deuren en toegang tot de tuin middels openslaande deuren. Een open keuken voorzien van inbouwapparatuur, 2e hal met toegang tot de tuin en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en witgoed aansluiting.

Bouwjaar: 1939
Woonoppervlak: 88 m²
Verwarmd en warm water middels CV
Huurprijs € 1250,- per maand exclusief woonlasten
Stoffering € 100,-
Geen studenten/ no students.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.250 per maand

Oppervlakte

88m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Ceramstraat
  • 9715JN
  • Groningen

Vergelijkbaar aanbod