Geverifieerde verhuurder

Appartement Haarlem

Klein Heiligland (2011EE)

Per direct beschikbaar

€ 1.750 p/m

52m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Volledig gerenoveerd gelijkvloers appartement met patio gelegen in het geliefde Heiliglanden in het hart van het centrum van Haarlem. Deze charmante woning beschikt over een moderne keuken, badkamer en slaapkamer. Dankzij de hoge ramen en de moderne patio is het appartement heerlijk licht en aantrekkelijk. In de directe omgeving vind je de "Brakeboertuin", een openbare tuin voor de bewoners.

De locatie, te midden van de rijke geschiedenis van Haarlem, is rustig en toch zeer centraal gelegen. Parkeergelegenheid is beschikbaar in de buurt of in parkeergarage De Kamp. De uitvalswegen zijn gemakkelijk bereikbaar en er zijn snelle busverbindingen naar Schiphol Airport en de Amsterdam Zuidas. Het NS-station is met de fiets in ongeveer 7 minuten te bereiken. Kortom, een heerlijk licht en charmant appartement in een oase van rust op een prachtige locatie in het hart van het centrum.

Dit appartement beschikt over een luxe open keuken, ruime woonkamer, badkamer met inloopdouche, en een slaapkamer aan de achterzijde. De gehele woning heeft een PVC hout-look vloer en vanuit meerdere ruimtes is er toegang tot de gezellige patio.

Kenmerken:
- Beschermd stadsgezicht;
- Renovatie in 2018;
- Gebruik van hoogwaardige materialen;
- In historisch centrum van Haarlem;
- Centrale en rustige ligging;
- Op steenworp afstand van het bruisende deel van het centrum;
- Snelle oplevering mogelijk.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.750 per maand

Oppervlakte

52m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Klein Heiligland
  • 2011EE
  • Haarlem

Vergelijkbaar aanbod