Geverifieerde verhuurder

Appartement Haarlem

Diepenbrockstraat (2033RE)

Per direct beschikbaar

€ 2.250 p/m

121m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In het moderne complex 'Symfonie' (2013) bieden wij dit goed onderhouden 3-slaapkamer appartement op de vierde en bovenste verdieping aan! De vele ramen zorgen voor veel lichtinval, een ruim terras, drie slaapkamers, luxe badkamer en is bereikbaar met de lift. Gelegen in Haarlem, in de kindvriendelijke en rustige Componistenbuurt. Het huis is goed bereikbaar met allerlei voorzieningen in de buurt, het centrum is op fietsafstand en meerdere winkels zijn op loopafstand. Parkeren is gratis en voor de deur.

Indeling:
Begane grond: gemeenschappelijke ingang. Trap en toegang tot de lift.

4e verdieping: entree met meterkast. Kast met cv-ketel en voorraadkast. Toilet met fontein. Zeer lichte woonkamer met toegang tot het ruime terras. Moderne (open) keuken met apparatuur. Aangrenzend aan de woonkamer bevinden zich de twee ruime slaapkamers, een studeerkamer en de luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel. De wasmachine bevindt zich aan het einde van de gang, netjes verborgen achter een deur en met de nodige opbergruimte.

Locatie:
Dit luxe appartement is gelegen in een kindvriendelijke, rustige buurt. Het centrum van Haarlem ligt op fietsafstand van het appartement. In dit centrum vind je een breed scala aan winkels. Naast de vele winkels zijn er ook tal van gezellige restaurants en cafés waar je terecht kunt voor een hapje of drankje. Niet alleen het centrum van Haarlem is gemakkelijk per fiets te bereiken, ook de NS-stations Haarlem en Haarlem Spaarnwoude liggen in de buurt. Deze stations bieden uitstekende verbindingen met onder andere Amsterdam, Schiphol, Alkmaar, Leiden en Den Haag. Ook op 2 minuten lopen zijn bushaltes voor snelle verbindingen naar Amsterdam-Zuid, Schiphol en Hoofddorp.

De dichtstbijzijnde supermarkten, kinderopvang, basisschool en middelbare school liggen op loopafstand van het appartement. Ook het Burgemeester Reinaldapark is op loopafstand. Dit stadspark biedt vele wandel- en fietsmogelijkheden, waardoor het een prachtige plek is voor een natuurliefhebber om tijd door te brengen. Hoge wegen naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Alkmaar zijn snel en gemakkelijk te bereiken. Bovendien is parkeren gratis in de straat. Kortom: een gezellige en centrale woonwijk waar bijna alles binnen no-time bereikbaar is!

Kenmerken:
+ Zeer ruim appartement met een geweldig uitzicht;
+ Woning is volledig gemeubileerd;
+ Voorzien van drie slaapkamers en een fantastisch dakterras;
+ Binnen 'no time' bereik je de A9;
+ Gratis parkeren;
+ Beschikbaar voor onbepaalde tijd - minimaal 12 maanden (huurovereenkomst Model A);
+ G/W/E en televisie en internet op eigen naam en voor rekening van huurder;
+ Huisdieren NIET toegestaan;
+ Reservering toewijzing verhuurder.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.250 per maand

Oppervlakte

121m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Diepenbrockstraat
  • 2033RE
  • Haarlem

Vergelijkbaar aanbod