Geverifieerde verhuurder

Appartement Haarlem

Botterboulevard (2022GA)

Per direct beschikbaar

€ 1.570 p/m

91m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Heb je interesse? Ga naar [REAGEREN] in de woningpresentatie op onze website en geef aan dat je geïnteresseerd bent. We verwijzen je ook naar onze website voor onze toewijzingscriteria.

Inkomensnormen en registratiedocumentatie
Hiervoor verwijzen wij u naar onze website.

Borg
De verhuurder kan om een borg vragen. Dit kan onder andere afhangen van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijsaanpassing
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huur geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +1%, tenzij de landelijke overheid een andere maximale huurverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen heeft vastgesteld. Bij een gereguleerde huur bepaalt de centrale overheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

VB&T streeft ernaar om je zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van een geschikte huurwoning. Hiervoor vragen we je om je te registreren via onze website. Registratie is altijd gratis en vrijblijvend. Je kunt je registreren voor direct beschikbare woningen, maar ook voor woningen die in de toekomst beschikbaar kunnen komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie zullen we je automatisch per e-mail informeren wanneer er woningen beschikbaar zijn die aan jouw wooneisen voldoen. Het registratieformulier is te vinden op onze website.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. We kunnen echter niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van wat je ziet of hebt gezien in of rondom de woning. Dit kan met name van toepassing zijn op de brochuretekst, plattegronden en metingen. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.570 per maand

Oppervlakte

91m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Botterboulevard
  • 2022GA
  • Haarlem

Vergelijkbaar aanbod