Foto appartement te huur in Haarlem - Kenaustraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Haarlem - Kenaustraat

Per direct beschikbaar

€ 2.500 p/m

99m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

**TE HUUR VOOR EEN PERIODE VAN 6 MAANDEN!**

Dit gemeubileerde huis in het hart van historisch Haarlem biedt de perfecte balans tussen bruisend stadsleven en rustige groene omgeving. Gelegen in de charmante buurt Stationsbuurt, op slechts enkele minuten van het levendige stadscentrum. Winkels, boetiekjes, restaurants en culturele hotspots liggen allemaal binnen handbereik. Openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar met diverse buslijnen en het station Haarlem Centraal op loopafstand. Belangrijke snelwegen zoals de A9 zijn handig bereikbaar, waardoor omliggende steden en de luchthaven Schiphol snel te bereiken zijn.

Indeling:

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping van dit mooie huis vindt u een ruime woonkamer met aangrenzend dakterras. De schuifdeuren zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen- en buitenruimtes, ideaal voor gezellige avonden en zomerdagen. De glas-in-loodramen voegen een vleugje historische charme toe, terwijl de eigentijdse keuken stijlvol is uitgerust.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping biedt twee comfortabele slaapkamers. Daarnaast beschikt deze verdieping over een luxe badkamer met douche, ligbad en dubbele wastafel, een perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag. Dit huis combineert karakter en comfort, waardoor het de ideale plek is om thuis te noemen.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Dit gemeubileerde huis is beschikbaar vanaf 1 oktober 2024, voor een huurperiode van 6 maanden! De huurprijs is €2.800 per maand, exclusief g/w/l.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.500 per maand

Oppervlakte

99m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Kenaustraat
  • 2011MX
  • Haarlem

Vergelijkbaar aanbod