Foto appartement te huur in Haarlem - Gaelstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Haarlem - Gaelstraat

Per direct beschikbaar

€ 3.250 p/m

138m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te huur

Goed onderhouden appartement (ca. 140m2) in het Garenkokerskwartier met 3 slaapkamers, 1 kantoor, ruime badkamer en een zeer ruim terras grenzend aan de woonkamer en keuken. De zonnepanelen op het dak maken het plaatje compleet, waardoor de energierekening momenteel acceptabel is.

Dit mooie 3/4 slaapkamerhuis wordt gestoffeerd aangeboden voor een langere periode. De lichte woonkamer en open keuken bevinden zich op de eerste verdieping met aangrenzend een ruim dakterras / daktuin op het zuiden! Ook is er een extra kantoor op deze verdieping. Op de bovenste verdieping vind je 3 slaapkamers en een ruime badkamer. Dankzij de hoge ligging is het een heerlijk licht huis met veel privacy.
Het bevindt zich in de populaire wijk 'het Garenkokerskwartier' nabij het centrum van Haarlem. Alles wat je van een stad verwacht, is te vinden op 5 minuten loopafstand, zoals een grote verscheidenheid aan cafés en restaurants, het winkelgebied, theater, markten, etc. Op loopafstand van de bushaltes en het treinstation. Duinen, bos en strand zijn op fietsafstand.

INDELING
Begane grond: entreehal, trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping: Hal met toegang tot het toilet en kantoor aan de voorkant, de ruime lichte woonkamer met gashaard in het midden en zitgedeelte aan de voorkant. Het eetgedeelte bevindt zich aan de achterkant naast de mooie open keuken. De keuken is voorzien van een koelkast/vriezer, vaatwasser, oven, 4-pits gasfornuis en een Quooker. Het zonnige terras bevindt zich op het zuiden en lijkt in niets op menig tuin in Haarlem!

Tweede verdieping: hal met toegang tot de slaapkamers en badkamer. Ruime slaapkamer aan de achterzijde, de kleine slaapkamer bevindt zich ook aan de achterkant. Aan de voorkant de andere ruime slaapkamer en de zeer ruime badkamer. Deze mooie badkamer heeft een inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en ruimte voor de wasmachine.

DETAILS
- Huurprijs: 3.250 euro excl. servicekosten;
- Zeer goed onderhouden;
- Woonoppervlakte ca. 138 m2, gemeten volgens NEN 2580;
- Beschikbaar per 1 oktober 2024;
- Contractduur minimaal 12 maanden;
- Gestoffeerd verhuurd;
- Woonkamer met open keuken op de eerste verdieping;
- Zeer ruim terras op de eerste verdieping op het zuiden;
- 3 slaapkamers;
- 1 badkamer;
- 1 kantoor;
- Houten vloer op de eerste verdieping, laminaat op de tweede;
- HR combiketel 2019;
- Zonnepanelen op het dak;
- 2 maanden borg;
- Parkeervergunning mogelijk;
- Geen delen, geen huisdieren en niet roken.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 3.250 per maand

Oppervlakte

138m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Gaelstraat
  • 2013CH
  • Haarlem

Vergelijkbaar aanbod