Geverifieerde verhuurder

Appartement Hilversum

Kerkstraat (1211CM)

Per direct beschikbaar

€ 1.600 p/m

39m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Midden in het centrum van Hilversum, in een autovrije zone, is dit unieke tweekamerappartement op de tweede verdieping aan de achterzijde te huur. Het appartement is in 2021 gerealiseerd met hoogwaardige materialen en vakmanschap. Met hoge plafonds, zichtbare balken en een moderne inrichting biedt dit appartement alle comfort van een eigentijdse woning, goed geïsoleerd en heerlijk licht.

Het appartement bevindt zich boven diverse winkels en is bijzonder ruim; het heeft een dakterras aan de achterzijde en een eigen ingang. Het dakterras is voorzien van een hekwerk.

Via een gemeenschappelijke ingang op de eerste verdieping met intercom komt u op de tweede verdieping bij een gemeenschappelijke gang met berging.

Indeling:
Bij binnenkomst in het appartement valt de hoogte van het plafond meteen op, de balkenconstructie is zichtbaar en vanuit de woonkamer heeft u uitzicht op het gezellige plein voor het huis.

De smaakvolle open keuken is voorzien van een afzuigkap, inductiekookplaat, koelkast en vaatwasser. Aan de zijkant van het huis is een ruime slaapkamer en vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het zonnige dakterras aan de achterzijde.

Het huis wordt verwarmd door vloerverwarming en heeft smaakvol laminaat met brede planken.

Kenmerken:
- Mooi appartement midden in het centrum van Hilversum;
- Energielabel A;
- Beschikbaar vanaf 1 augustus;
- Volledig gerenoveerd in 2021 en volledig uitgerust;
- Geen huisdieren toegestaan;
- Huur is exclusief €50,- servicekosten;
- Huur is exclusief gas, water en elektriciteit.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.600 per maand

Oppervlakte

39m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Kerkstraat
  • 1211CM
  • Hilversum

Vergelijkbaar aanbod