Geverifieerde verhuurder

Appartement Hoofddorp

Niemeyerstraat (2132HE)

Per direct beschikbaar

€ 2.150 p/m

54m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig, sfeervol en modern 2-kamer appartement te huur in Hyde Park - Kensington! Dit volledig gemeubileerde appartement biedt een weids uitzicht vanaf de vijfde verdieping. De lichte woonkamer heeft mooie openslaande deuren met Franse balkons en een moderne keuken met diverse inbouwapparatuur. De ontspannende slaapkamer heeft hoge inbouwkasten en ook een Frans balkon. Het appartement voelt heerlijk ruim aan, mede door de hoge plafonds en grote ramen. Kortom; Een nieuwbouw, van zeer hoge kwaliteit, in een prachtige omgeving, naast Hoofddorp City Park!

Het huis ligt aan de rand van het centrum van Hoofddorp met alle voorzieningen op loopafstand, zoals diverse restaurants, een ruim aanbod aan winkels in winkelcentrum Vier Meren, een bioscoop, verschillende supermarkten en het stadstheater ''Het Cultuurgebouw''. Het treinstation van Hoofddorp is vlakbij, op minder dan 5 minuten fietsen. Op fietsafstand ligt het Burgemeester van Stampplein, waar een breed scala aan bussen vertrekt naar onder andere Schiphol, Amsterdam en Haarlem. Je kunt heerlijk wandelen in het gerenoveerde Stadspark van Hoofddorp. Het Haarlemmermeerse Bos ligt op 10 minuten fietsen. Alle snelwegen zijn ook gemakkelijk bereikbaar, zoals N201, A4 en A9.

Goed om te weten:
* Bouwjaar: 2024
* Energielabel A+
* Huurovereenkomst voor maximaal 24 maanden
* Volledig gemeubileerd
* Extra ruime keuken met Bosch-apparatuur
* Woonkamer met twee Franse balkons
* Mooi balkon
* Vloerverwarming en koeling
* Actieve Vereniging van Eigenaren
* Gemeenschappelijke binnentuin
* Twee fietsenstallingen
* Binnenberging op verdieping -1
* Hoofddorp City Park: 1 minuut lopen
* Winkelcentrum Vier Meren: 5 minuten lopen
* Belangrijke wegen naar Amsterdam, Den Haag en Haarlem zijn goed bereikbaar
* Goede verbinding met openbaar vervoer naar Amsterdam, Haarlem, Leiden en Schiphol
* Niet beschikbaar voor: studenten, huisdieren en rokers
* Borg: 2 maanden huur
* Huurprijs exclusief nutsvoorzieningen, TV en internet en gemeentelijke heffingen
* Tijdelijke huurovereenkomst van maximaal 24 maanden
* Per direct beschikbaar

Begane grond
Entree met ruime lobby en een conciërge, toegang tot de twee gezamenlijke fietsenstallingen en de twee liften.

Eerste verdieping
Gemeenschappelijke, door landschapsarchitecten Piet Oudolf en Wim Voogt aangelegde privétuin van het gebouw, waar je kunt genieten van een korte wandeling in de zon.

Vijfde verdieping
Hal met toegang tot alle kamers met de lichte woonkamer met open keuken en twee Franse balkons aan de rechterkant. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, vriezer, 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap (allemaal van het merk Bosch). Via de hal bereik je ook het balkon waar je van de ochtendzon kunt genieten. De lichte hoofdslaapkamer bevindt zich aan de linkerkant van het appartement en heeft een vaste kastenwand. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafel en handdoekradiator. Er is een ruim apart toilet en een berging die is voorzien van een wasmachine/droger combinatie.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.150 per maand

Oppervlakte

54m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Niemeyerstraat
  • 2132HE
  • Hoofddorp

Vergelijkbaar aanbod