Geverifieerde verhuurder

Appartement Nieuwegein

Fultonbaan (3439NE)

Per direct beschikbaar

€ 1.310 p/m

64m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Verhuur gestart! Inschrijven kan tot 1 juli, 12:00 uur. Ontdek op de projectwebsite de 79 beschikbare appartementen. Dankzij de 'woningzoeker' vind je makkelijk de plattegrond, locatie in het gebouw en details zoals het aantal slaapkamers. Sommige appartementen hebben een parkeerplaats of berging.

Schrijf digitaal in via jouw persoonlijke account op de website vóór 1 juli. Inkomenseis: 3x de kale maandhuur als bruto maandinkomen, waarbij het laagste inkomen voor 75% meetelt. Flexibele voorwaarden!

De 2-kamerappartementen zijn ruim en comfortabel, met praktische indeling en buitenruimte op het zuiden of westen. Entree leidt naar alle kamers, inclusief berging met wasmachineaansluiting en warmtepomp. Lage energiekosten door warmtepomp en zonnepanelen.

Slaapkamer met ensuite badkamer en apart toilet. Luxe keuken met BOSCH-apparatuur, hoogwaardig sanitair en tegelwerk. Instapklaar met PVC vloeren. Inclusief parkeerplaats, vloerverwarming en eigen warmtepomp. Compleet afgewerkt!

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.310 per maand

Oppervlakte

64m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Fultonbaan
  • 3439NE
  • Nieuwegein

Vergelijkbaar aanbod