Geverifieerde verhuurder

Appartement Nieuwegein

Fultonbaan (3439NE)

Per direct beschikbaar

€ 1.355 p/m

65m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Bij de verhuur van de eerste 79 appartementen is het mogelijk om je in te schrijven tot maandag 1 juli, 12:00 uur! Op de projectwebsite vind je alle informatie. Je kunt alle specifieke gegevens bekijken, zoals plattegronden, locatie in het gebouw en specificaties in de 'woningzoeker'. De inschrijving verloopt digitaal via een persoonlijk account op de projectwebsite. De inkomenseis is minimaal drie keer de kale maandhuur, waarbij het laagste inkomen voor 75% meetelt.

De 2-kamer appartementen hebben een slimme indeling en bieden veel ruimte en comfort met een ruime buitenruimte. Elk appartement heeft een buitenruimte op het zuiden of westen. Via de entree kom je in alle vertrekken van het appartement, met ook een berging en installaties. Met een warmtepomp en zonnepanelen zijn de appartementen energiezuinig, wat resulteert in lage energiekosten. De slaapkamer heeft toegang tot een en-suite badkamer. De keuken is luxe met BOSCH-apparatuur en de badkamer en toilet hebben hoogwaardig sanitair en tegelwerk. Er is ook een parkeerplaats beschikbaar in de parkeergarage.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.355 per maand

Oppervlakte

65m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Fultonbaan
  • 3439NE
  • Nieuwegein

Vergelijkbaar aanbod