Geverifieerde verhuurder

Appartement Nieuwegein

Fultonbaan (3439NE)

Per direct beschikbaar

€ 1.325 p/m

64m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

VERHUUR GESTART! Inschrijven kan tot maandag 1 juli, 12:00 uur. Op de website van Fulton Park vind je informatie over de 79 beschikbare appartementen. Via de 'woningzoeker' kun je alle details bekijken, zoals plattegronden, locatie in het gebouw en specifieke kenmerken zoals het aantal slaapkamers. De inschrijving verloopt digitaal op de website en is open tot 1 juli.

De 2-kamerappartementen zijn ruim en comfortabel, met praktische indeling. Ze hebben allemaal een ruim balkon op het zuiden of westen, perfect om van de buitenlucht te genieten. Elk appartement heeft een inpandige berging met wasmachine- en drogeraansluiting, evenals een warmtepomp en ventilatie unit. De appartementen zijn zeer energiezuinig dankzij zonnepanelen en warmtepompen, wat resulteert in lage energiekosten.

De keuken is luxe met BOSCH-apparatuur, badkamer en toilet zijn hoogwaardig afgewerkt. Het appartement heeft een parkeerplaats, vloerverwarming en PVC vloeren. Dit instapklare appartement met energielabel A+++ biedt comfortabel wonen.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.325 per maand

Oppervlakte

64m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Fultonbaan
  • 3439NE
  • Nieuwegein

Vergelijkbaar aanbod