Geverifieerde verhuurder

Appartement Nieuwegein

Fultonbaan (3439NE)

Per direct beschikbaar

€ 1.345 p/m

64m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

VERHUUR GESTART | Inschrijven mogelijk tot maandag 1 juli, 12:00 uur! De verhuur van 79 appartementen is begonnen! Op de projectwebsite vind je alle info over de beschikbare appartementen. Met de 'woningzoeker' kan je eenvoudig navigeren door het gebouw en specifieke informatie vinden zoals plattegronden, locatie in het gebouw en specificaties. In de prijslijst zie je welke appartementen parkeerplaatsen of bergingen hebben. Inschrijven gebeurt digitaal op jouw persoonlijke account op de projectwebsite, tot maandag 1 juli, 12:00 uur. Om te kunnen huren is een bruto maandinkomen van minimaal 3 keer de kale maandhuur vereist, met 75% van het tweede inkomen.

De 2-kamer appartementen zijn praktisch ingedeeld en bieden veel ruimte en comfort! Ze hebben allemaal een ruime buitenruimte op het zuiden of westen, waarbij sommige zelfs 2 buitenruimtes hebben. Het appartement heeft een praktische berging met wasmachine- en drogeraansluiting en de warmtepomp en ventilatie unit. Door de warmtepomp en zonnepanelen zijn de appartementen energiezuinig, met lage energiekosten. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot de badkamer en-suite, voorzien van hoogwaardig sanitair en tegelwerk. De keuken heeft BOSCH inbouwapparatuur en PVC vloeren, ideaal voor directe bewoning! Essentiële kenmerken zijn onder andere een luxe keuken, fraai sanitair en tegelwerk, parkeerplaats, royale buitenruimte, lage energiekosten, vloerverwarming en eigen warmtepomp, en complete afwerking met PVC vloeren en wandafwerking.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.345 per maand

Oppervlakte

64m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Fultonbaan
  • 3439NE
  • Nieuwegein

Vergelijkbaar aanbod