Geverifieerde verhuurder

Appartement Nieuwegein

Fultonbaan (3439NE)

Per direct beschikbaar

€ 1.285 p/m

63m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

VERHUUR GESTART | Inschrijven kan tot maandag 1 juli, 12:00 uur! De verhuur van 79 appartementen is begonnen. Op de projectwebsite vind je details over de beschikbare woningen. Met de 'woningzoeker' zie je plattegronden, locatie in het gebouw en specificaties, zoals het aantal slaapkamers en parkeerplaatsen.

Inschrijven, tot maandag 1 juli, verloopt via een persoonlijk account op de website. Voor de appartementen geldt een inkomenseis. De 2-kamerappartementen hebben een praktische indeling met buitenruimte op het zuiden of westen.

Alle vertrekken zijn vanuit de entree toegankelijk. De berging bevat wasmachine- en drogeraansluitingen, warmtepomp en ventilatie unit. Door zonnepanelen zijn de woningen energiezuinig. De slaapkamer heeft een en-suite badkamer. Apart toilet en hoogwaardige afwerking in keuken, badkamer en sanitair.

Kenmerken:
- Luxe keuken met BOSCH apparatuur
- Luxe sanitair en tegelwerk
- Ruime buitenruimte op zuiden of westen
- Zeer lage energiekosten (energielabel A+++)
- Comfortabel met vloerverwarming en warmtepomp
- Compleet afgewerkt met PVC vloer en wanden.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.285 per maand

Oppervlakte

63m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Fultonbaan
  • 3439NE
  • Nieuwegein

Vergelijkbaar aanbod