Geverifieerde verhuurder

Appartement Nieuwegein

Fultonbaan (3439NE)

Per direct beschikbaar

€ 1.310 p/m

64m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

VERHUUR GESTART! Inschrijving tot maandag 1 juli, 12:00 uur. Ontdek de 79 beschikbare appartementen op de projectwebsite. Via de ''woningzoeker'' vind je alle details zoals plattegronden, locaties en specificaties. Inschrijvingen zijn digitaal en mogelijk tot 1 juli. Vereiste inkomen: 3x de kale huur als bruto inkomen, waarbij 75% van het tweede inkomen wordt meegerekend.

De 2-kamer appartementen hebben een praktische opzet en veel ruimte. Elke unit heeft een ruime buitenruimte, sommige zelfs 2! Op het zuiden/westen gelegen voor maximaal buitenplezier. Voorzieningen omvatten een berging met wasmachine- en drogeraansluiting, warmtepomp en zonne-energie voor lage energiekosten. Er is een slaapkamer met en-suite badkamer en apart toilet. Luxe keuken met BOSCH apparatuur, hoogwaardig sanitair en tegelwerk, en PVC vloeren. Pluspunten zijn o.a. een parkeerplaats, energiezuinigheid (label A+++), vloerverwarming en eigen warmtepomp. Kortom, een instapklaar appartement met alle comfort.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.310 per maand

Oppervlakte

64m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Fultonbaan
  • 3439NE
  • Nieuwegein

Vergelijkbaar aanbod