Foto appartement te huur in Noordwijk (ZH) - Heilige Geestweg
Geverifieerde verhuurder

Appartement Noordwijk (ZH) - Heilige Geestweg

Per direct beschikbaar

€ 2.399 p/m

155m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In Noordwijk-Binnen, in een gezellig winkelcentrum, is een keurig afgewerkt 3-kamer appartement op de 1e verdieping beschikbaar. Het appartement heeft een ruim terras op het zuidwesten, twee parkeerplaatsen en een berging in de privé parkeerkelder. Het appartement heeft een lift. Het omvat een entree, hal, garderobe, toilet, bijkeuken, woonkamer met open keuken en toegang tot het zonneterras. Er zijn 2 ruime slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Het appartement is voorzien van luxe voorzieningen, volledig afgewerkte wanden, een L-vormige keuken, een zonnig terras van 25m2, en een fraaie vloer.

De huurprijs is inclusief servicekosten en gas/elektra/water, evenals twee parkeerplaatsen in de parkeerkelder. Borg van 2 maanden huur vereist. Beschikbaar vanaf 1 november 2024 voor minimaal 1 jaar. Om in aanmerking te komen is een inkomen van minimaal 4 keer de huur vereist. Noordwijk biedt directe toegang tot strand en zee, ligt in de Duin- en Bollenstreek en heeft goede verbindingen naar omliggende steden. Het is ideaal voor liefhebbers van watersport en cultuur. Alle dagelijkse voorzieningen zijn aanwezig en er zijn diverse onderwijs- en sportmogelijkheden. Eindfase is gebaseerd op een 'Transparante selectieprocedure' voor huurders.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.399 per maand

Oppervlakte

155m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Heilige Geestweg
  • 2201JS
  • Noordwijk (ZH)

Vergelijkbaar aanbod