Foto appartement te huur in Oegstgeest - Rustenborchdreef
Geverifieerde verhuurder

Appartement Oegstgeest - Rustenborchdreef

Per direct beschikbaar

€ 1.650 p/m

104m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dit ruime drie-kamer appartement is ideaal voor 55-plussers die graag zelfstandig willen wonen. Gelegen op de 4e etage, biedt het appartement rust en ruimte. In de buurt vind je het Bos van Wijkerslooth, een golfbaan en faciliteiten zoals fysiotherapie en een sportschool. Oegstgeest, waar het appartement zich bevindt, is een groen en waterrijk dorp met goede verbindingen naar steden als Leiden, Amsterdam en Den Haag. Het strand, de zee en recreatiegebieden zoals de Kagerplassen zijn vanuit Oegstgeest makkelijk bereikbaar.

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met toegang tot een balkon, een L-vormige keuken, twee slaapkamers, een luxe badkamer en een berging met wasmachine en droger. Met een totaaloppervlak van ongeveer 104 m², twee toiletten, een terras met vrij uitzicht, eigen parkeerplek en gezamenlijke fietsenberging, biedt dit appartement alles wat je nodig hebt. De servicekosten bedragen €128,36 per maand. Ideaal voor wie op zoek is naar comfortabel en zelfstandig wonen met zorg binnen handbereik.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.650 per maand

Oppervlakte

104m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Rustenborchdreef
  • 2341AS
  • Oegstgeest

Vergelijkbaar aanbod