Geverifieerde verhuurder

Appartement Rijswijk (ZH)

Thomas Jeffersonlaan (2285AX)

Per direct beschikbaar

€ 1.625 p/m

142m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dit ruime appartement met drie slaapkamers, woonkamer en aparte keuken is volledig uitgerust. De woonkamer is licht en ruim met toegang tot het balkon met prachtig uitzicht. De keuken heeft zijn eigen ruimte, waardoor je de woonkamer naar wens kunt inrichten. Daarnaast zijn er drie lichte slaapkamers die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden, zoals werk- of studeerkamer.

De 192 huurappartementen aan de Thomas Jeffersonlaan in Rijswijk zijn gebouwd in 1970 en hebben een royale indeling, een goede afwerking en gerenoveerde badkamer en keuken. Er is voldoende parkeergelegenheid, met 45 parkeerplaatsen voor de deur en nog meer iets verderop. De buurt is groen en op loopafstand van winkelcentrum In de Boogaard en goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

De appartementen variëren in grootte van 52m² tot 200m² en hebben allemaal een balkon met panoramisch uitzicht. De keukens zijn modern en voorzien van alle gemakken, net zoals de badkamers. Kortom, deze appartementen bieden comfortabele en ruime woonruimtes in een groene en centraal gelegen buurt.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.625 per maand

Oppervlakte

142m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Thomas Jeffersonlaan
  • 2285AX
  • Rijswijk (ZH)

Vergelijkbaar aanbod