Geverifieerde verhuurder

Appartement Rijswijk (ZH)

Generaal Spoorlaan (2285TC)

Per direct beschikbaar

€ 1.250 p/m

98m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Per direct beschikbaar: ruim appartement met twee slaapkamers in Rijswijk!

Het betreft een ruim appartement met drie slaapkamers van 98 vierkante meter met een grote zolder. Bij binnenkomst betreed je de ruime hal die toegang geeft tot alle kamers. Het appartement bestaat uit een ruime, lichte woonkamer met toegang tot het eerste balkon (NW). Er zijn twee slaapkamers, waarvan één ruime slaapkamer (18m2) en één kleinere slaapkamer (6m2), een eenvoudige dichte keuken met toegang tot het tweede balkon (ZO), een badkamer en een apart toilet. Daarnaast beschikt het appartement over een zolderverdieping. Ook heeft het appartement een externe berging op de begane grond van het complex. Het appartement wordt zonder vloerbedekking opgeleverd.

De woning bevindt zich in de wijk Ministerbuurt. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen en ouderen van 65 jaar en ouder. Het is een rustige buurt met goede bereikbaarheid en voorzieningen in de buurt, op fietsafstand van het centrum van Rijswijk en op loopafstand van een supermarkt. Verder is de dichtstbijzijnde uitvalsweg slechts 3 minuten rijden.

Huurvoorwaarden:
- Per direct beschikbaar
- Onbepaalde tijd met een minimum van één jaar
- Inkomenseis 3,5x de huurprijs
- Geen garantstellingen
- Geen studenten
- Servicekosten € 67,00
- Stookkosten € 180,00

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.250 per maand

Oppervlakte

98m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Generaal Spoorlaan
  • 2285TC
  • Rijswijk (ZH)

Vergelijkbaar aanbod