Geverifieerde verhuurder

Appartement Rijswijk (ZH)

Burgemeester Elsenlaan (2282NB)

Per direct beschikbaar

€ 1.160 p/m

75m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te huur: gemeubileerd vierkamerappartement met drie slaapkamers en vrij uitzicht op het Rijswijkse Bos. Het appartement aan de Burgemeester Elsenlaan is volledig gemeubileerd en beschikt over een lichte woonkamer, drie slaapkamers en een ruime berging. De locatie biedt vele voorzieningen, zoals winkels, openbaar vervoer en goede verbindingen met uitvalswegen. De indeling omvat onder andere een keuken met inbouwapparatuur, een badkamer met inloopdouche en een apart toilet. De woning heeft een maandelijkse servicekosten van €75, een voorschot stookkosten van €135 en een waarborgsom van €1370. Beschikbaar vanaf 1 augustus 2024, huisdieren zijn niet toegestaan.

Laat uw interesse blijken per e-mail met uw naam, vast inkomen, aantal huurders en huisdierinformatie. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met een NVM-aankoopmakelaar.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.160 per maand

Oppervlakte

75m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Burgemeester Elsenlaan
  • 2282NB
  • Rijswijk (ZH)

Vergelijkbaar aanbod