Foto appartement te huur in Rijswijk (ZH) - C.T. Storklaan
Geverifieerde verhuurder

Appartement Rijswijk (ZH)

C.T. Storklaan (2285VV)

Per direct beschikbaar

€ 1.065 p/m

66m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Modern appartement in Rijswijk!

Dit prachtige tweekamerappartement combineert comfort en moderniteit voor een geweldige woonervaring. Geniet van de overvloed aan natuurlijk licht in de ruime woonkamer met grote raampartijen en een geïntegreerde open keuken met moderne inbouwapparatuur. Het appartement beschikt over een eigen buitenruimte, een ruime slaapkamer, een moderne badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche, een apart toilet en een inpandige berging.

Het appartement heeft een eigen parkeerplek in de beveiligde parkeergarage, gedeelde fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen en ruimte voor mobiliteitsscooters en bakfietsen.

Gelegen nabij het bruisende Bogaard City Center en uitstekende verbindingen naar snelwegen en het openbaar vervoer, is dit appartement ideaal gelegen voor comfortabel en modern wonen.

Huurprijs kan jaarlijks worden aangepast. Inschrijving en inkomenseisen zijn van toepassing. Neem contact op via de website voor meer informatie.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.065 per maand

Oppervlakte

66m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • C.T. Storklaan
  • 2285VV
  • Rijswijk (ZH)

Vergelijkbaar aanbod