Foto appartement te huur in Rijswijk (ZH) - Thomas Jeffersonlaan
Geverifieerde verhuurder

Appartement Rijswijk (ZH) - Thomas Jeffersonlaan

Per direct beschikbaar

€ 1.450 p/m

113m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

De huurprijzen in deze advertentie zijn nog niet definitief vastgesteld en moeten eerst worden beoordeeld volgens het huiswaarderingssysteem. Na de beoordeling wordt de huurprijs aangepast.

Deze woningen hebben twee of drie slaapkamers en bieden ruime badkamers met douche. Type C3 heeft geen scheidingswand tussen de woonkamer en aangrenzende slaapkamer, waardoor de woonkamer extra ruim is. De andere types (B4/C4/D4) combineren de grote hoofdslaapkamer met twee slaapkamers, ideaal voor gezinnen of starters. De appartementen hebben toegang tot een balkon vanuit de woonkamer voor een prachtig uitzicht.

Het project bestaat uit 192 huurappartementen in Rijswijk, gebouwd in 1970. De appartementen zijn ruim opgezet, goed afgewerkt en hebben gerenoveerde badkamers en keukens. Er is voldoende parkeergelegenheid en de buurt heeft groene ruimtes. De locatie is centraal ten opzichte van Den Haag, Kijkduin en andere grote steden in de Randstad.

De appartementen variëren in grootte van 52m² tot 200m² en bieden voor ieder wat wils, van twee- tot vijfkamerappartementen en luxe maisonnettes. Alle woningen hebben een balkon, een eigen berging en moderne voorzieningen. De keukens zijn onlangs gerenoveerd en de badkamers zijn comfortabel ingericht. Het project heeft een lift, een afvalkoker per verdieping en een conciërge voor onderhoud. De buurt heeft veel groen en ligt dicht bij een winkelcentrum.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.450 per maand

Oppervlakte

113m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Thomas Jeffersonlaan
  • 2285AP
  • Rijswijk (ZH)

Vergelijkbaar aanbod