Geverifieerde verhuurder

Appartement Rotterdam

Zwart Janstraat (3035AR)

Per direct beschikbaar

€ 1.995 p/m

95m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In het hart van Rotterdam's populairste wijk, Oude Noorden, vind je dit tijdloze huis met duurzame materialen, gerealiseerd door JADE architecten. We presenteren met trots: de passiefhuisappartementen (met daktuin) Rotterdam!

Dit kleinschalige appartementsgebouw is ontworpen volgens de principes van het passiefhuis, wat betekent dat het gebouw optimaal gebruik maakt van de zon en zeer goed geïsoleerd is. Het gebouw is volledig van hout, een duurzaam en hernieuwbaar materiaal, wat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat.

Het Oude Noorden is een levendige buurt waar oude tradities samenkomen met nieuwe ontwikkelingen. Je vindt er een mix van oude herenhuizen, gerenoveerde pakhuizen en moderne appartementen, omringd door winkels, cafés en restaurants.

Dit gemeubileerde appartement op de eerste verdieping in Oude Noorden beschikt over houten wanden en plafonds, een ruime woonkamer, open keuken, twee slaapkamers (waarvan één als walk-in closet is ingericht) en een kantoorruimte. De woning heeft een prachtig aangelegde tuin waar je heerlijk kunt genieten. De huurprijs is €1.995,00 bij ondertekening vóór 1 juli 2024 en €2.795,00 daarna.

Kortom, een tijdloos huis met duurzame materialen, comfortabel en gezond, gelegen in een levendige en unieke buurt in Rotterdam.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.995 per maand

Oppervlakte

95m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Zwart Janstraat
  • 3035AR
  • Rotterdam

Vergelijkbaar aanbod