Foto appartement te huur in Rotterdam - Schuttersweg
Geverifieerde verhuurder

Appartement Rotterdam - Schuttersweg

Per direct beschikbaar

€ 2.095 p/m

95m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

We bieden een geweldig, nieuw gemeubileerd appartement op een unieke locatie!

Dit gelijkvloerse appartement beschikt over 2 slaapkamers en een mooie tuin en is recentelijk volledig gerenoveerd. Het appartement ligt op loopafstand van het Kralingse Bos en op 5 minuten fietsafstand van het stadscentrum. In de directe omgeving vind je alle dagelijkse voorzieningen zoals openbaar vervoer, winkels, restaurants en goede verbindingen naar wegen en recreatiegebieden.

Begane grond:
Entree / gang, via een stoere stalen deur met glas kom je in de woonkamer met een prachtige eiken parketvloer. De luxe afgewerkte L-vormige keuken is voorzien van Siemens apparatuur en een apart toilet. Toegang tot de achtertuin met terrastegels.

Kelder:
Trappen naar de kelder, overloop. Slaapkamer 1 aan de voorkant, luxueuze badkamer met regendouche, dubbele wastafel en 2e toilet. Inloopkast naast de badkamer. Slaapkamer 2 aan de achterkant met een nieuw boxspring bed.

Opmerkingen:
- Huur is exclusief gas, water, elektriciteit en gemeentelijke belastingen;
- TV / internet beschikbaar tegen meerprijs;
- Vloerverwarming in de hele kelder;
- Dubbele beglazing;
- Centrale verwarming.

Dit pand is beschikbaar voor korte of lange termijn verhuur, neem contact op met ons kantoor voor meer informatie over de mogelijkheden.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.095 per maand

Oppervlakte

95m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Schuttersweg
  • 3034RR
  • Rotterdam

Vergelijkbaar aanbod