Foto appartement te huur in Rotterdam - Van Oosterzeestraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Rotterdam - Van Oosterzeestraat

Per direct beschikbaar

€ 2.350 p/m

110m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Geweldig en ruim 4-kamer appartement van 110m2 met grote tuin beschikbaar! Gelegen in de populaire wijk Nieuwe Westen, op steenworp afstand van het Centraal Station. Op loopafstand vind je diverse leuke restaurants en winkels, en tramlijnen 4, 21, 23 en 24. Het volledig gemeubileerde appartement verkeert in goede en moderne staat.

Indeling
Entree op de begane grond in de hal met toegang tot de slaapkamers, thuiskantoor en badkamer. De hoofdslaapkamer heeft een ruim tweepersoonsbed en kledingkast en biedt toegang tot de tuin. De tweede slaapkamer is van goed formaat en is momenteel ingericht als thuiskantoor/gastenkamer. In de luxe en mooie badkamer vind je een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel met spiegel en kasten. De derde kamer is ideaal als garderobekamer en zal een kledingkast en stoel hebben. Deze kamer biedt ook toegang tot de tuin.

Via de trap bereik je de woonruimte via moderne zwarte stalen deuren. De lichte en ruime woonkamer heeft een fijne zit- en eethoek met uitzicht op de karakteristieke van Oosterzeestraat. De prachtige keuken is een echte eyecatcher! Er is een groot kookeiland met marmer look en de keuken is volledig uitgerust met inbouwapparatuur zoals oven, vaatwasser, koelkast, vriezer, koffiemachine, inductiekookplaat met afzuigkap, wijnkoelkast en Quooker. Naast de keuken is een heerlijke zitplaats waar je van de zon en je ochtendkoffie kunt genieten!

Vanaf de overloop bereik je het tweede toilet met wastafel. Er is ook een inpandige berging aanwezig met de wasmachine en droger.

Opmerkingen:
- De huurprijs is exclusief verwarming, elektriciteit, water, televisie/internet en gemeentelijke belastingen;
- Ruime tuin;
- Volledig gemeubileerd;
- Dubbel glas;
- Energielabel B;
- Berging beschikbaar;
- Moderne keuken en badkamer;
- Model C contract, met een minimum van 12 maanden en een maximum van 24 maanden;
- De borg staat gelijk aan één maand huur.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.350 per maand

Oppervlakte

110m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Van Oosterzeestraat
  • 3022XM
  • Rotterdam

Vergelijkbaar aanbod