Foto appartement te huur in Rotterdam - Harddraverstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Rotterdam - Harddraverstraat

Per direct beschikbaar

€ 2.495 p/m

97m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruim dubbel bovenhuis met eigen karakter, luxe keuken, 3 slaapkamers, balkon en ruim dakterras gelegen op een centrale locatie in de gezellige Provenierswijk. Op de 1e verdieping vind je de 3 slaapkamers en een royale badkamer met dubbele wastafel, vrijstaand bad en inloopdouche. De 2e verdieping biedt een sfeervolle woon-/eetkamer met houten dakspanten, veel lichtinval en een gezellige gashaard. De keuken is voorzien van een kookeiland en alle benodigde apparatuur. Vanaf het grote dakterras heb je een prachtig uitzicht en een heerlijke plek om te ontspannen.

Beschikbaar vanaf 1 oktober 2024 voor minimaal 12 maanden. Niet geschikt voor studenten/jongeren. Huurprijs is exclusief gas, water, elektriciteit, TV/internet. Inkomen moet minimaal 3,5 keer de huurprijs als bruto inkomen zijn. Borg bedraagt 1,5 maand huur. Bezichtigingsaanvragen alleen per e-mail.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.495 per maand

Oppervlakte

97m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Harddraverstraat
  • 3033XJ
  • Rotterdam

Vergelijkbaar aanbod