Foto appartement te huur in Rotterdam - Vignolastraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Rotterdam - Vignolastraat

Per direct beschikbaar

€ 2.400 p/m

117m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Luxe gemeubileerd 3-slaapkamer maisonnette appartement te huur aan de voet van Park Prinsenland in Rotterdam. Deze energiezuinige woning met energielabel A biedt een perfecte combinatie van comfort en stijl.

De Vignolastraat bevindt zich in een rustige, groene omgeving van Rotterdam, ideaal voor stellen die op zoek zijn naar luxe en gemak. Het appartement heeft een ruime woonkamer met toegang tot een prachtig aangelegde 60m² tuin voor ontspanning en activiteiten in de buitenlucht.

De moderne keuken is volledig uitgerust voor kookliefhebbers met hoogwaardige inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping vind je drie volledig gemeubileerde slaapkamers, een moderne badkamer met ligbad, inloopdouche en luxe wastafel.

Bijzonderheden: inclusief privé parkeerplaats, tijdelijk huurcontract op basis van Diplomatieke Clausule, beschikbaar per direct, huurprijs €2.400 per maand exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen. Servicekosten €100 voor parkeerplaats en meubilair. Huisdieren niet toegestaan, maximaal 2 huisgenoten (Young Professionals met inkomen).

Met meerdere openbaar vervoersmogelijkheden en scholen op loopafstand, is deze woning ideaal gelegen voor luxe en comfort in een groene omgeving nabij Park Prinsenland.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.400 per maand

Oppervlakte

117m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Vignolastraat
  • 3066AR
  • Rotterdam

Vergelijkbaar aanbod