Foto appartement te huur in Rotterdam - Sonmansstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Rotterdam - Sonmansstraat

Per direct beschikbaar

€ 1.750 p/m

90m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In het hart van Blijdorp, in een van de mooiste buurten van Rotterdam, is dit dubbele bovenhuis met dakterras en twee balkons aan de Sonmansstraat vanaf 15 oktober beschikbaar!

INDELING
Dit dubbele bovenhuis bevindt zich op de tweede verdieping via de gemeenschappelijke ingang. Via de gang heeft u toegang via twee aparte deuren tot de ruime woonkamer, aan de achterzijde bevindt zich de keuken en heeft u toegang tot het balkon. Op deze verdieping kunt u mogelijk een extra slaapkamer creëren, er is ook een toilet in de gang.

Via de trap naar boven is de slaapkamer met inloopkast en heeft u toegang tot het balkon, de badkamer met douche en bad en apart toilet. Op deze verdieping heeft u toegang tot uw eigen dakterras waar u kunt genieten van de zon met uitzicht op de skyline van Rotterdam! Het huis heeft dubbele beglazing.

LOCATIE
De locatie van dit appartement is fantastisch! Het centrum van Rotterdam ligt op 10 minuten fietsen. Openbaar vervoer zoals metro/randstadrail Blijdorp, snelwegen (A13, A20) en voorzieningen zijn gemakkelijk bereikbaar. Het prachtige Vroesenpark ligt om de hoek. Dus in de stad en bij de snelweg, maar toch geniet u van uw rust met het groene gevoel dat Blijdorp biedt.

DETAILS
- Minimale huurperiode 12 maanden
- Beschikbaar vanaf 15 oktober
- Woonoppervlakte 90 m2
- Het huis wordt gestoffeerd verhuurd
- 20m2 dakterras
- Twee balkons
- Inloopkast
- Borg is twee maanden huur
- U moet werkzaam zijn. Inkomensgegevens vereist
- Mogelijkheid tot tweede slaapkamer

Geïnteresseerd in dit fijne huis? Neem dan contact met ons op om een bezichtiging in te plannen!

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.750 per maand

Oppervlakte

90m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Sonmansstraat
  • 3039DG
  • Rotterdam

Vergelijkbaar aanbod