Foto appartement te huur in Rotterdam - Factorij
Geverifieerde verhuurder

Appartement Rotterdam - Factorij

Per direct beschikbaar

€ 1.995 p/m

107m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Welkom in dit prachtig gemeubileerde 3-slaapkamerappartement met dakterras, gelegen op een geweldige locatie in Rotterdam: de Entrepothaven op de Kop van Zuid.

Het gebied rondom de Entrepothaven is fantastisch: restaurants, supermarkten, kinderdagverblijven en sportscholen zijn allemaal in de buurt. Je vindt hier ook drie iconische bruggen: De Hef, Willemsbrug en de Erasmusbrug, die je naar het hart van Rotterdam leiden. Met het openbaar vervoer op loopafstand, zoals bus, metro, trein en watertaxi, kun je ook naar het stadscentrum en andere steden zoals Delft en Den Haag. Voor een mooie avondwandeling kun je genieten van de prachtige skyline van Rotterdam vanaf de oevers van het Noordereiland.

Indeling:
Eerste verdieping: via een trap kom je bij het prachtige appartement. De hal geeft toegang tot verschillende leefruimtes, met veel natuurlijk licht dankzij het grote raam aan de voorkant. De woonkamer is voorzien van een ruime bank, leesstoel, salontafels en een mooi vintage kast. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon en de mooi aangelegde binnentuin.

Tweede verdieping: hier bevindt zich een goed uitgeruste open keuken, een eettafel voor vier personen en een studeerkamer met bureau en boekenkast. Daarnaast is er een prachtig betegelde badkamer met ligbad, douche, wastafelmeubel en toilet.

Derde verdieping: hier vind je de hoofdslaapkamer met toegang tot een ruim dakterras met uitzicht op de binnentuin en Rotterdam. Ook is er een derde slaapkamer, momenteel ingericht als ruime kleedkamer.

Kortom: een prachtig ingericht appartement op een van de beste locaties in Rotterdam!

Opmerkingen:
* Huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen en belastingen;
* Beschikbaar per direct;
* Borg € 2.200;
* Prachtig dakterras;
* Mooie vintage meubels aanwezig;
* Gemeubileerd.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.995 per maand

Oppervlakte

107m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Factorij
  • 3071AV
  • Rotterdam

Vergelijkbaar aanbod