Geverifieerde verhuurder

Appartement Schiedam

Grote Markt (3111NG)

Per direct beschikbaar

€ 2.225 p/m

146m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In het hart van Schiedam bevindt zich dit prachtige gemeubileerde 4-slaapkamer (monumentale) appartement (en 2 badkamers) met dakterras; in een historisch gebouw, volledig gerenoveerd.

Schiedam, bekend om zijn historische architectuur, grachten en belangrijke rol in de Nederlandse jeneverindustrie. De stad herbergt de hoogste windmolens ter wereld. Deze grote windmolens werden historisch gebruikt in het distillatieproces om graan te malen. Schiedam heeft verschillende musea, waaronder het Nationaal Jenevermuseum en Stedelijk Museum Schiedam, dat zich richt op hedendaagse kunst en lokale geschiedenis.

Indeling
Begane grond: hoofdentree (op straatniveau) met brievenbus. Voordat je het gebouw binnengaat; let op de gevel en raamkozijnen van het huis: alsof de tijd heeft stilgestaan!

1e verdieping: een privétrap leidt je naar het prachtige appartement, eerst naar de gang die toegang geeft tot het toilet en de woonkamer. Laten we beginnen in de ongelooflijk mooie woonkamer die zich aan de voorkant van het appartement bevindt. Je hebt een spectaculair uitzicht op de Grote Markt van Schiedam en het prachtige stadhuis . Een ander leuk detail hier is het prachtige glas-in-lood boven de ramen. De woonkamer is ingericht met een ruime hoekbank, salontafel, tv-meubel met tv en heeft een mooi gedecoreerde open haard (voor decoratie) en een dressoir waar je je persoonlijke spullen en wijnen kunt opbergen.

Verder naar achteren in het huis komen we in het eetgedeelte; hier is een ruime eettafel aanwezig met plaats voor 6 personen. Daarnaast bevindt zich de prachtige open keuken, goed uitgerust met inbouwapparatuur zoals een combi-oven, vaatwasser, koelkast, vriezer, inductiekookplaat met afzuigkap en veel kasten en lades om je kookgerei en eten in op te bergen. Heel fijn is dat hier een kleine bar aanwezig is met twee barkrukken; de ideale plek voor een drankje!

2e verdieping: De eerste slaapkamer is ruim; er staat een kingsize bed met nachtkastjes en een ladekast. De tweede slaapkamer is ook ruim; er staat een kingsize bed met nachtkastjes en een kledingkast. Tevens bevindt zich hier de eerste badkamer en de extra ruimte met de wasmachine en droger.

3de verdieping: Op deze verdieping zijn ook twee kamers. De derde kamer heeft een tweepersoonsbed en kast, en de vierde slaapkamer is ingericht als thuiskantoor; 2 bureaus en enkele boekenkasten. Ook op deze verdieping is de tweede ruime badkamer met inloopdouche, ligbad, wastafel met kast en spiegel en een derde toilet. Aan de voorkant is een extra kamer die wat extra kastruimte biedt (niet geschikt als slaapkamer).

Via de trap op de overloop (vanaf de 3e verdieping) bereik je het geweldige dakterras, de ideale plek om te genieten van de warmere zomermaanden! Vanaf hier kun je genieten van het uitzicht over het stadscentrum van Schiedam.

Samenvattend: een topappartement in een markant gebouw, midden in Schiedam.

Opmerkingen:
* Huur is exclusief verwarming, water, elektriciteit, televisie/internet;
* Energielabel A;
* Beschikbaar voor een minimale duur van 12 maanden;
* Korte verblijfsprijs is €2.500,00 (periode minder dan 12 maanden)
* Monumentaal pand;
* Parkeren via parkeervergunning;
* Volledig en recent gerenoveerd;
* Borg staat gelijk aan een maand huur.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.225 per maand

Oppervlakte

146m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Grote Markt
  • 3111NG
  • Schiedam

Vergelijkbaar aanbod