Foto appartement te huur in Terneuzen - Willem Kloosstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Terneuzen - Willem Kloosstraat

Per direct beschikbaar

€ 1.289 p/m

96m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In het groene, waterrijke Zuiderpark in Terneuzen bevinden zich 3 stedelijke villa's, elk met 16 stijlvolle flats en 2 ruime penthouses. Een prachtig penthouse in het middelste gebouw, Euphrosine, komt binnenkort beschikbaar voor verhuur.

De wijk waar PARK ZELANDUS is gelegen, biedt een hoog niveau van voorzieningen. Er is een winkelcentrum met diverse supermarkten en winkels op steenworp afstand. Daarnaast bevinden zich ook een sportpark, verschillende scholen, kinderopvang en zorgvoorzieningen op loopafstand van je nieuwe thuis.

PARK ZELANDUS bestaat uit drie robuuste stedelijke villa's, elk met 16 stijlvolle flats en twee ruime penthouses. Elk gebouw heeft maar liefst zes verschillende flat types.

Parkeren is geen probleem; bij elke flat is een eigen parkeerplaats inbegrepen. Via de entreehal krijg je toegang tot de lift en het trappenhuis. Iedere flat heeft een eigen berging op de begane grond, bereikbaar vanuit de centrale ingang en een aparte zij-ingang.

Een volledig op maat gemaakte flat, afgestemd op jouw behoeften en met optimaal woongenot. Ervaar de panoramische uitzichten over Terneuzen vanuit de ruime woon-eetkamer met open keuken, een royale hoofdslaapkamer en een extra 2e badkamer.

Met een opvallend ruim zonneterras op het zuidwesten en geen bovenburen, geniet je van ultieme vrijheid. Wonen op een hoog niveau!

Indeling:
Eigen entree: 4 flats per verdieping: hal, meterkast, toilet met wastafel, badkamer met inloopdouche en wastafel, 2 slaapkamers, hoofdslaapkamer met eigen badkamer, was- en bergingsruimte, woonkamer met toegang tot het dakterras op het zuidwesten, open keuken en voorzien van inbouwapparatuur. De gehele flat is afgewerkt met een PVC-vloer en geschilderd in de gekozen kleurstelling.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.289 per maand

Oppervlakte

96m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Willem Kloosstraat
  • 4532EL
  • Terneuzen

Vergelijkbaar aanbod