Geverifieerde verhuurder

Appartement Uden

Pastoor Spieringsstraat (5401GA)

Per direct beschikbaar

€ 918 p/m

56m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Welkom in dit comfortabele appartement aan de Pastoor Spieringsstraat 3 K in hartje Uden. Dit appartement met vloerbedekking biedt een ideale leefruimte voor een persoon of een stel. Met een woonoppervlakte van 56 m² beschikt het over een ruime woonkamer, een moderne keuken, een comfortabele slaapkamer en een badkamer met inloopdouche en wastafel. Ook is er een apart toilet aanwezig.

Het appartement bevindt zich in het centrum van Uden, waardoor alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Diverse winkels, supermarkten, restaurants en cafés liggen op loopafstand. De buurt staat bekend om zijn levendige en vriendelijke sfeer, ideaal voor wie graag in het hart van de stad woont.

Het gebied biedt een perfecte balans tussen stadsleven en ontspanning, met tal van groene parken en recreatiegebieden in de buurt. Het openbaar vervoer is goed geregeld en er zijn voldoende parkeermogelijkheden rondom de woning.

Openbare parkeergelegenheid is beschikbaar rondom het pand en het uitstekende energielabel (A) zorgt voor een energiezuinige woning.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 918 per maand

Oppervlakte

56m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Pastoor Spieringsstraat
  • 5401GA
  • Uden

Vergelijkbaar aanbod