Geverifieerde verhuurder

Appartement Uithoorn

Wilhelminakade (1422XT)

Per direct beschikbaar

€ 2.250 p/m

115m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Volledig nieuw 2-slaapkamer, 2-badkamer appartement met terras aan de voor- en achterkant, hoge plafonds, vloerverwarming, parkeergelegenheid en een plek om je boot aan te meren in de Amstel voor de deur. Energielabel A+++, dus zeer lage energiekosten. Op loopafstand vind je terrassen aan het water, winkels en gezellige restaurants. Het appartement biedt een prachtig uitzicht op de Amstel en heeft twee ruime slaapkamers met vloerverwarming, twee badkamers met inloopdouches en wastafels. De keuken is volledig uitgerust en de woonkamer heeft hoge plafonds en een schuifdeur naar het terras met uitzicht op de jachthaven. Parkeren kan onder het gebouw en het appartement is direct beschikbaar, gemeubileerd of ongemeubileerd. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en je hebt jouw thuis gevonden!

Let op: Aan deze informatie is de nodige zorg besteed. Er wordt echter geen aansprakelijkheid aanvaard voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden. Alle opgegeven groottes en oppervlaktes zijn indicatief.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.250 per maand

Oppervlakte

115m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Wilhelminakade
  • 1422XT
  • Uithoorn

Vergelijkbaar aanbod