Geverifieerde verhuurder

Appartement Utrecht

Merwedestraat (3522XM)

Per direct beschikbaar

€ 2.350 p/m

115m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Unieke, aantrekkelijke en ruime maisonnette op loopafstand van het centrum van Utrecht te huur aangeboden in de Rivierenwijk in Utrecht. Deze woning beschikt over twee slaapkamers en een heerlijk dakterras. Zowel het centraal station als station Vaartsche Rijn liggen op loopafstand. Ook zijn er diverse winkels en restaurants in de buurt.

Begane grond:
Via de entree is de hal te bereiken met de trap naar de 1e verdieping.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot de woonkamer met open keuken, een extra kamer, een apart toilet en de trap naar de 2e verdieping. De woonkamer is te bereiken via de keuken, die volledig is uitgerust. De aantrekkelijke woonkamer biedt uitzicht over de Merwedestraat en heeft een open haard. Via openslaande deuren aan de achterzijde is het noordelijk gelegen balkon te bereiken. De keuken is voorzien van: een koelkast, een vriezer, een combimagnetron, een vaatwasser, een gaskookplaat en een afzuigkap.

2e verdieping:
Via de trap is de overloop te bereiken die toegang biedt tot twee (slaap)kamers en de badkamer. De luxe badkamer beschikt over een ligbad, een douche en een dubbele wastafel met meubel. Ook is er een tweede apart toilet.

3e verdieping:
Het fantastische en ruime dakterras is te bereiken via een vaste trap, wat een prachtig uitzicht biedt over de stad Utrecht.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.350 per maand

Oppervlakte

115m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Merwedestraat
  • 3522XM
  • Utrecht

Vergelijkbaar aanbod