Geverifieerde verhuurder

Appartement Utrecht

Lindestraat (3581LS)

Per direct beschikbaar

€ 2.150 p/m

90m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruime en mooi afgewerkte maisonnette met 3 slaapkamers te huur in een charmante straat in Oudwijk, op loopafstand van het Wilhelminapark en de Burgemeester Reigerstraat. Het centrum van Utrecht is binnen enkele minuten te bereiken, evenals diverse uitvalswegen aan de oostkant van Utrecht. Deze woning is niet geschikt voor meerdere woningdelers.

Begane grond:
Via de centrale entree leidt een trap naar de maisonnette op de eerste en tweede verdieping.

1e verdieping:
De gang biedt toegang tot een berging, de trap en de eetkamer. Via de eetkamer is de halfopen, moderne keuken aan de achterzijde bereikbaar, met toegang tot het noordelijk gelegen balkon. Via een doorgang is de woonkamer aan de voorzijde van het huis bereikbaar, met uitzicht op de Lindestraat. De luxe keuken is voorzien van alle gemakken: koelkast, vriezer, combimagnetron, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap.

2e verdieping:
Via de trap komt u op de overloop. Via de overloop zijn de drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar. De smaakvol gerenoveerde badkamer heeft een douche, toilet en wastafel.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.150 per maand

Oppervlakte

90m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Lindestraat
  • 3581LS
  • Utrecht

Vergelijkbaar aanbod